Home / 3-5 år Førskole  / Bukke Bruse bordteater

Bukke Bruse bordteater

Bukke Bruse bordteater er en oplagt måde, at styrke sproglig opmærksomhed på. De farvestrålende træfigurer drager børnene til at skitsere fortællingen. Der var engang tre gedebukke, som alle hed Bukke Bruse: Lille Bukke Bruse, mellemste.

Bukkebruse på tur

Bukke Bruse bordteater er en oplagt måde, at styrke sproglig opmærksomhed på. De farvestrålende træfigurer drager børnene til at skitsere fortællingen. Der var engang tre gedebukke, som alle hed Bukke Bruse: Lille Bukke Bruse, mellemste. Bukke Bruse og store Bukke Bruse. De ville meget gerne over broen til …

Bukke Bruse bordteater kan bl.a. bruges til at:

  1. Fortælle børn historier
  2. Få børn til at fortælle historier
  3. Skabe dialoger med og mellem børnene
  4. Træne sproget
  5. Udvide barnets almenviden

Lavet af gummitræ og malet med giftfri farver.

Styrker sproglig opmærksomhed, ordforråd og evnen til at udtrykke sig.

Find flere aktiviteter til rolleleg her.

POST TAGS:
Review overview