Home / 3-5 år Førskole  / Aktiviteter til alfabettæppet

Aktiviteter til alfabettæppet

Alfabettæppe - sæt fut i læringen med kroppen Til vores tæppe er der en masse sjove aktiviteter som børnene kan arbejde med. Alle aktiviteter kan hentes her: Bogstav illustrationer - hvad starter de med Find vokalen Kend de små bogstaver Stav

Alfabettæppe – sæt fut i læringen med kroppen

Til vores tæppe er der en masse sjove aktiviteter som børnene kan arbejde med.

Alle aktiviteter kan hentes her:

Bogstav illustrationer – hvad starter de med

Find vokalen

Kend de små bogstaver

Stav et ord

Stav et ord 2

Alfabettæppet tilgodeser i særlig grad børn, som har en kinæstetisk tilgang til læring – d.v.s. foretrækker at bruge kroppen i processen. Når Alfabettæppet lægges på gulvet, kan børnene ikke lade være med at hoppe rundt på bogstaverne, de tilhørende illustrationer og stave deres navne.

Alfabettæppet kan anvendes til bogstavindlæring, stavning, finde forlyd, udlyd, vokal, konsonant og meget mere. Alfabettæppet kan købes hos ABCLeg.

Review overview