Home / 10-14 år Mellemtrin  / Digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver

Digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver

Digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver Forleden var vi på Teknologimesse, hvor vi viste et væld af digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver. Allerede i daginstitutionen og børnehaven præsenteres børn for IT

Digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver

Forleden var vi på Teknologimesse, hvor vi viste et væld af digitale redskaber til brug i skoler og børnehaver. Allerede i daginstitutionen og børnehaven præsenteres børn for IT i form af iPads, computer og interaktive tavler, det er spændende IT redskaber som fascinerer børn.

Vi viser hvordan man kan inddrage læring i den digitale verden, og stadigvæk have det sjovt. Vi bygger videre på børns vidunderlige nysgerrighed og viser f.eks hvordan man med et trådløst mikroskop, kan tage ud i naturen og ende ud med at lave sin helt egen naturfilm.

Vi tilbyder et væld af digitale redskaber som styrker sprogstimulering, rolleleg, natur og teknik samt evnen til samarbejde.

Tag et kig i vores katalog til højre og bliv inspireret.

Ring til os på 61 71 27 39 eller send en e-mail på info@abcleg.dk

Review overview