Home / 3-5 år Førskole  / Put et kort i tryllemaskinen og vups – ud kommer svaret.

Put et kort i tryllemaskinen og vups – ud kommer svaret.

Tryllekort - Put et kort i tryllemaskinen og vups

Tryllekort

Tryllekort – Put et kort i tryllemaskinen og vups ….

Tryllemaskinen er meget velegnet til børn som gerne vil lære på en anderledes måde. Du lægger et tryllekort ind i tryllemaskinen og ud kommer svaret (den spejlvender kortet inde i tryllemaskinen). Tryllemaskines anvendelsesmuligheder er uendelige – man laver selv kort inden for de områder, som man finder relevante. Vil du f.eks. have svar på, hvad hovedstaden hedder i Sverige, hvad pige hedder på engelsk, hvad facit er på 5 x 5, så laver du kort hvor spørgsmålet står på den ene side og svaret på den anden. Tryllemaskinen spejlvender nemlig kortet, dermed trylleri.

Tryllemaskinen er henvendt til forældre, lærere og pædagoger, som ønsker et konkret redskab – et pædagogisk værktøj, der giver barnet mulighed for at lære på en anderledes måde, og som motiverer og styrker barnets læring

Tryllemaskinen kan dekoreres, males og peppe enhver læringssituation.

Find gratis tryllekort på vores gratis sektion, eller kig forbi ABCLeg og se udvalget.

Mangler du en vejledning til hvordan du samlet tryllemaskinen er den lige her

Samlevejledning til tryllemaskine

Review overview