Home / 3-5 år Førskole  / Klem svaret med rim og hvad starter ordet med?

Klem svaret med rim og hvad starter ordet med?

Klem svaret med rim og hvad starter ordet med? Lær om bogstaver, forlyd, indlyd og udlyd med nyt spændende materiale, hvor barnet aktivt deltager. Materialet bygger på teorien om læringsstile, og giver barnet mulighed for at lære

klem svaret

Klem svaret med rim og hvad starter ordet med?

Lær om bogstaver, forlyd, indlyd og udlyd med nyt spændende materiale, hvor barnet aktivt deltager. Materialet bygger på teorien om læringsstile, og giver barnet mulighed for at lære om bogstaver, forlyd, indlyd og udlyd med taktile materialer. Sættet består af forskellige opgavesæt og klemmer, som barnet benyttet til markering af korrekt svar.

Læs mere her

POST TAGS:
Review overview