Home / 3-5 år Førskole  / ABC – Så ka´du lære det

ABC – Så ka´du lære det

ABC - Så ka´du lære det Spillet er unikt, idet der til hvert af de 29 bogstaver hører en illustration som understøtter bogstavet form. Mange børn har f.eks. svært ved at skelne mellem b og d

ABC – Så ka´du lære det

Spillet er unikt, idet der til hvert af de 29 bogstaver hører en illustration som understøtter bogstavet form. Mange børn har f.eks. svært ved at skelne mellem b og d men ved hjælp af illustrationerne som ”gemmer” bogstavets form bliver det betydeligt nemmere. Barnet genkender bogstavet, fordi de støtter sig til illustrationen f.eks. kan barnet huske bjørnenes mave er foran – hvor dragen ”bagende” vender bagud.

Med Abc spillet kan alle derfor lære det, der før syntes frygteligt svært. Det enkelte barn lærer, hvad bogstaverne hedder, hvordan de ser ud og hvordan de udtales fonetisk korrekt alt sammen krydret med sjove animationer.

Spillet er unikt, idet der til hvert af de 29 bogstaver hører en illustration som understøtter bogstavet form. Mange børn har f.eks. svært ved at skelne mellem b og d men ved hjælp af illustrationerne som ”gemmer” bogstavets form bliver det betydeligt nemmere. Barnet genkender bogstavet, fordi de støtter sig til illustrationen f.eks. kan barnet huske bjørnenes mave er foran – hvor dragen ”bagende” vender bagud.

Med Abc spillet kan alle derfor lære det, der før syntes frygteligt svært. Det enkelte barn lærer, hvad bogstaverne hedder, hvordan de ser ud og hvordan de udtales fonetisk korrekt alt sammen krydret med sjove animationer.

d-og-b.jpg

Spillet Abc cd’en indeholder fire aktiviteter inden for tre sværhedsgrader:

– Bogstavets form

– Bogstavets lyd (b siger be be)

– Bogstavets navn

– Bogstavets form og lyd

En værktøjskasse hvor man kan opsætte abc spillet til, at understøtte det enkelte barns niveau og behov.

Spillet er del af en helt ny unik serie læringsspil udviklet i samarbejde med Sherston Englands største udbyder af læringsspil og pædagogisk udviklingskonsulent Helle Fisker.

Læringsspillet kan købes i vores shop.

POST TAGS:
Review overview