Læringsstile, Nyheder

Tastaturtæppe med bogstaver

Tastaturtæppet tilgodeser i særlig grad børn, som har en kinæstetisk tilgang til læring – d.v.s. foretrækker at bruge kroppen i processen. Tastaturtæppet anvendes til bogstavindlæring, stavning, finde forlyd, udlyd, vokal, konsonant og meget mere.

Tastaturtæpper er udviklet efter læringsstile, udfra at hvert barn har sin egen unikke måde at indlære bedst på.

Nogle skal lege sig frem til at lære, nogle kan sidde stille og modtage læring i samlet flok og nogle skal sidde for sig selv uden afbrydelser.

Tastaturtæppet kan benyttes i undervisningen, til kreativ leg i frikvarteret eller efter skolen i SFO’en. Tastaturtæppet er et autentisk computertastatur trykt på tæppet af en kraftig vinyl, med skridsikker bagside og tåler vand. På tastaturtæppet af afbilledet de små skrivebogstaver.

Gulvtastaturet kan købes i to udgaver:

  • Mellem udgaven måler 200 x 90 cm.
  • Stor udgaven måler 300 x 135 cm.

Velegnet fra 6 år og op.
Udvikler sprog og stave kundskaber.

Læs mere om tastaturtæppet her