Home / 10-14 år Mellemtrin  / Hot dot, prik det rigtige svar

Hot dot, prik det rigtige svar

Hot dot, prik det rigtige svar Skrevet af Veng Secher Mine drenge fik Alfa Materiale Kortsættet; Hvad passer sammen? og den dertil hørende Hot Dot Pen en fredelig weekend morgen, hvor der skulle ske noget og

Hot dot, prik det rigtige svar

Skrevet af Veng Secher

Mine drenge fik Alfa Materiale Kortsættet; Hvad passer sammen? og den dertil hørende Hot Dot Pen en fredelig weekend morgen, hvor der skulle ske noget og der var optræk til konflikter.

Der er et billede og flere svarmuligheder, og man markerer svar med pennen, der så blinker rødt eller grønt, og den siger også noget. Straks fangede det interessen, pennen var jo spændende, den sagde noget og lyste, og hvad var det med alle kortene. Sjældent er der noget der fanger begge to i lange perioder, men det gjorde dette så sandelig.

Der gik flere timer om morgenen med at lege med det , i flere omgange, og det var spændende både at sidde med det selv, og også at sidde med det sammen og hjælpe hinanden. Selv lillesøster på 1 år ville gerne være med og var meget interesseret i det. Vi oplevede at de sad længe opslugt af det og koncentrerede sig, og de lærte hurtigt hvordan det fungerede.

For vores ene dreng der har et mellemsvært høretab var der mange gode nye ord at lære at kende og udtale og han syntes det var meget spændende. Det var virkelig sjovt at se dem samarbejde, og de var meget gode til at hjælpe hinanden.  De har flere gange fundet det frem siden og leget med det, og vores nabodatter har også leget med det og syntes det var sjovt.

Vi synes at det har givet vores drenge en masse gode timer, været godt til at lære dem nyt og også en ny måde at arbejde på. Det har været rigtig dejligt at se dette, og især hvor stolte de var over at lave det rigtigt.  Derfor står der på ønskelisten til fødselsdagen nogle af de andre Alfa kortsæt, der har med tal, bogstaver, regning, vokaler mm at gøre, idet vi finder at det er en interaktiv og sjov måde at lære tingene på og det bidrager til at gøre indlæring sjovt.

Læs mere om hot dot her >>

Review overview