Kreativitet, Produkt nyheder

Kreativ tegneblok – Tegn ansigter

Medrivende farveleg hvor barnet træner ansigtsudtryk, tegneblokken har 40 forskellige ansigter, som hver har forskellige udtryk og tilbehør såsom hatte, hår m.m. Fire forskellige etniske menneske typer i forskellige hudfarver, giver god viden om hvor forskellige vi er som mennesker.

Idéen er at grundfiguren er formet og fortrykt, så barnet kan koncentrere sig om at fylde henholdsvis ansigt, krop og billedramme ud. Tegneblokkene er lavet af papir i god kraftig kvalitet og det er selvfølgelig store ark, så det er nemmere for barnet at udtrykke sig.

Tegneblokken med personer består af 40 ark: 28 hvide personer, 4, mulatter, 4, negere og 4 lys gule.
På det store hvide ark er personens krop trykt fra top til tå og nu handler det om at dekorere de forskellige etniske helfigurer så sjovt eller fint som muligt.

Vi er total vilde med tegneblokken, da de utvivlsomt styrker kreativiteten og lysten til at udtrykke sig. Tegneblokkenes størrelse er super, da børn har brug for store ark for at kunne udtrykke sig bedst muligt. 

Her er Naja der maler.Tegneblok Mal ansigter

Læs mere om den kreative tegneblok