Home / 3-5 år Førskole  / Hvordan kan osmiroid centicube hjælpe med matematikken?

Hvordan kan osmiroid centicube hjælpe med matematikken?

Hvordan kan osmiroid centicube hjælpe med matematikken? Børnene kender disse anvendelige osmiroid centicubes fra matematiktimen i skole. De kan også bruges derhjemme i forbindelse med lektier eller matematikforståelse. Plastterninger som er perfekte til vægt-og måleaktiviteter (volumen,

Hvordan kan osmiroid centicube hjælpe med matematikken?

Børnene kender disse anvendelige osmiroid centicubes fra matematiktimen i skole. De kan også bruges derhjemme i forbindelse med lektier eller matematikforståelse. Plastterninger som er perfekte til vægt-og måleaktiviteter (volumen, masse og længdemål). Hver centricube måler 1 kubik cm og vejer 1g. Centricuben kan klikkes sammen – og skilles ad igen. Sættet indeholder 10 farver og 500 stk.  Perfekt til matematiktimen.

Min datter på 7 år bruger dem i første klasse til mængdestykker, hvor en ubekendt skal udregnes eksempelvis: 8 + ? = 15

Vi udregner det ved, at Julie tager og optæller 15 centricubes, og derefter fratrækker 8 og de resterende er resultatet, den ubekendte. Det er en god taktil måde, at lære at regne på.
Review overview