Viden om

CD-ORDs læse- og skrivestøttefunktioner

Skrevet af Kirsten Bach

Alle undervisningsmaterialer indeholder opgaver med skrivefelter, hvor eleverne har mulighed for at anvende CD-ORDs læse- og skrivestøttefunktioner, når de arbejder med opgaverne på computer. Computeren skal have installeret Adobe Reader mindst version 8 for at skrivefelterne fungerer i pdf filen..

Hvis materialet printes ud kan andre elever samtidig arbejde med opgaverne i det trykte engangshæfte. De kan evt. bruge C-Pen20 og Penlæser-programmet fra SecondGuess til oplæsning af de ord og sætninger, de behøver hjælp til………eller de kan bare læse opgaverne selv.

Hvert opgavehæfte har:

  • entydige illustrationer
  • få opgaver på hver side
  • et let tilgængeligt sprog
  • genkendeligt layout og indhold
  • mange gentagelser
  • motiverende sjove illustrationer
  • god anvendelse som “kasseopgave”

 Se vores digitale hæfter her