Home / 3-5 år Førskole  / ABC bogstavkort – træn skriveveje

ABC bogstavkort – træn skriveveje

ABC bogstavkort - træn skriveveje Nu kan der fås bogstavskort, med angivet skriveretning. Et for hver bogstav i alfabetet, i alt 29 stk. Bogstavkortene er trykt i kraftigt karton til ophængning i klassen, hjemmet eller blot

ABC bogstavkort – træn skriveveje

Nu kan der fås bogstavskort, med angivet skriveretning. Et for hver bogstav i alfabetet, i alt 29 stk. Bogstavkortene er trykt i kraftigt karton til ophængning i klassen, hjemmet eller blot til at lege med.

Vokaler og konsonanter er synlig afbilledet på kortene.

Illustrationer på kortene er unikke, da de er illustreret ud fra bogstavets form og giver en ny lettere måde at huske bogstaver på.

Bogstavkortene fåes i forskellige udgaver.

Review overview