Nyheder, Produkt nyheder

Matematik i Måneby

Matematik i MånebySå er der godt nyt til de forældre og  matematiklærere, som gerne vil støtte matematiske færdigheder.

Læringsspillet “Matematik i Måneby” tager børnene med på en fantastisk fantasirejse til månen, hvor det gælder om at bruge sine matematiske færdigheder, så Månebyens huse, veje og øvrige faciliteter bygges så omfattende som muligt.

Matematik i Måneby” henvender sig til 3.-6. klassetrin, og man vælger sit klassetrin og udfordres i: De fire regnearter, geometriske figurer, areal og rumfang, brøker, forholdsregning, isometri, procentregning samt cirkel- og søjlediagrammer. I mange opgaver tilpasses sværhedsgraden løbende efter spillerens hidtidige præstationer; desuden vil det være muligt flere gange at vende tilbage til en opgave, forbedre sin “score” og således udvide det pågældende byggeri.

Et virkelig godt matematisk læringsspil, pris kr. 148