Home / 10-14 år Mellemtrin  / Gulvtastatur – Lær bogstaver med kroppen

Gulvtastatur – Lær bogstaver med kroppen

Gulvtastatur - Lær bogstaver med kroppen [caption id="attachment_619" align="alignright" width="300"] Lær at stave på gulvtastaturet[/caption] Nu kan hele kroppen komme i omdrejninger med dette nye gulvtastatur. Gulvtastaturet tilgodeser i særlig grad børn, som har en kinæstetisk tilgang til

Gulvtastatur – Lær bogstaver med kroppen

Gulvtastatur

Lær at stave på gulvtastaturet

Nu kan hele kroppen komme i omdrejninger med dette nye gulvtastatur.
Gulvtastaturet tilgodeser i særlig grad børn, som har en kinæstetisk tilgang til læring – d.v.s. foretrækker at bruge kroppen i processen. Gulvtastaturet anvendes til bogstavindlæring, stavning, finde forlyd, udlyd, vokal, konsonant og meget mere.

Gulvtastaturet er udviklet af læringsstilsekspert Helle Fisker

Læs mere om det nye gulvtastatur 

POST TAGS:
Review overview