Produkt nyheder

Gange med sange – Lær gangetabellen

Mange forældre oplever at børnene har svært ved, at lære de små tabeller. Jeg husker selv terperiet da jeg var barn med, at indøve og lære  tabeller. Det er der nu kommer råd for, nemmelig en fantastisk “Gange med sange CD” som lærer børnene  tabeller gennem sang, rytmer, rim, remser og bevægelse.

gange med sangeCD’en kan blandt andet anvendes:

  – Som supplement i matematikundervisningen i skolen.
  – Til sjovere indlæring derhjemme.
  – Til at danse til.
  – Til fællessang i bilen med familien.
  – I discman’en på skateboardbanen.
  – Eller bare til at lytte til.

CD-kasetten indeholder 2 CD’er + et sanghæfte. Pris kr. 135,- klik her for køb.

Fagpersoner har vuderet CD’en ud fra tilgangsvinkel i teorier om hukommelsessystemet og konkludereret, at talsangen kan give et yderst positivt bidrag til læring af taltabeller og multiplikation og skal således ikke opfattes som et flygtigt popfænomen.