Home / 3-5 år Førskole  / ABC Min første skrivebog

ABC Min første skrivebog

ABC Min første skrivebog I dag ankom en stor palle med flere tusinde hæfter ABC Min første skrivebog. ABC Min første skrivebog hjælper børn med at lære at skrive på en legende og sjov måde. Skrivehæftet er

ABC Min første skrivebog

ABC Min første skrivebog

I dag ankom en stor palle med flere tusinde hæfter ABC Min første skrivebog.

ABC Min første skrivebog hjælper børn med at lære at skrive på en legende og sjov måde. Skrivehæftet er meget pædagogisk opbygget og flot illustreret, med specielt udviklede illustrationer som understøtter bogstavernes form.

På den måde får børnene hjælp til at huske i billeder og lærer hurtigere, hvordan bogstaverne skal skrives.

I hæftet er der gjort plads til, at børnene kan skrive træne store og små bogstaver.

Køb hæftet her. Se hele ABC-serien her

POST TAGS:
Review overview