Nyheder

December er en måned hvor vi tænker på andre

jule-hjerte-lille.jpgVi får rigtige mange henvendelser i December måned, med rigtige mange gode tiltag og vi støtter mange gode sociale tiltag. Vi fik nu en mail ind forleden, som alligevel ramte mig personligt.

Mailen kom fra en støtteforeningen for børneafdelingen på Nykøbing Falster sygehus. Forningen havde til mål, at gøre december måned til en rigtig god tid for indlagte børn og de lavede b.la. en julepakkekalender, hvor alle børnene fik en pakke hver dag, så de glemte smerte og sygdom.

Nu har jeg selv siddet og holdt juleaften på Kolding sygehus og våget over vores dreng Oliver, tro mig det gør man kun hvis det er liv eller død og det var godt nok ikke sjovt. Men alligevel den dag i dag, husker jeg de julegaver Oliver fik fra sygehus julemanden.

Det gør mig varmt ind i hjertet, at der fortsat findes sådan nogle støtteforeninger – som hjælper i en svær tid. Så vi har nu pakket en dejlig stor kasse med læringsspil og dvd som kan sætte små julelys i øjene på de indlagte børn…..og jeg selvfølgelig håber alle kommer hjem og holde jul!